Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся з протеїном, кератином та колагеном rain, 500 мл

259 грн
Опис

Глибокозволожуючий кондиціонер Rain чудово розгладжує та пом’якшує волосся. Насичена протеїном формула робить локони більш щільними, слухняними, здоровими та блискучими. Продукт запобігає посіченості кінчиків, надає вашому волоссю життєвої сили й щільності. Більш того, кондиціонер глибоко живить і зволожує кожну волосинку, омолоджує й оздоровлює прядки, відновлюючи їх міцність. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести кондиціонер лише на кінчики волосся. Рівномірно розподілити засіб. Дати кондиціонеру поглинутися волоссям, після чого ретельно промити. УВАГА! Не наносити кондиціонер на мокре волосся. Якщо ваше волосся надто вологе, продукт буде зісковзувати з нього і не зможе проникнути у волосяні стрижні або покрити їх.

Застереження
Уникати контакту зі шкірою та очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в сухому, прохолодному та добре провітрюваному місці. Не зберігати під прямими сонячними променями або за температури нижче 0˚C або вище 35˚C. Тримати у щільно закритій оригінальній тарі подалі від дітей. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, цетеариловий спирт, цетримонію хлорид, диметикон, тридецет-5, феноксиетанол, етилгексилгліцерин, гліцерин, гідроксиетилцелюлоза, віддушка, етилендіамінтетраоцтова кислота, гідролізований кератин, Д-пантенол, арганова олія, аргінін, токоферол (вітамін Е), лимонна кислота.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?