Всі категорії
Додати товар

Набір для делікатного очищення та живлення волосся extremo nutra shine: шампунь,...

1670 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1) Шампунь для щоденного делікатного очищення та зволоження волосся Extremo Nutra Shine Shampoo 500 мл;
2) Кондиціонер для ультраживлення волосся Extremo Nutra Shine Conditioner 500 мл;
3) Незмивний крем із термоактивною технологією Extremo Nutra Shine Leave-On Repair Cream 200 мл.
Шампунь Extremo Nutra Shine Shampoo щоденний для делікатного очищення і зволоження волосся має невелику молекулярну масу й амінокислоти, завдяки яким він здатний делікатно очистити ваше волосся. Засіб працює на зволоження, має протизапальну дію та загоює невеликі пошкодження. Він проникає в шари волоска та сприяє його еластичності. У складі немає шкідливих речовин, тому такий шампунь підходить для повсякденного використання. Бренд Extremo займається тваринами, тому всі продукти на них не тестують.
Кондиціонер Extremo Nutra Shine Conditioner для ультраживлення волосся допоможе вам зволожити та відновити пошкоджені зони волосся, а також забезпечить здоровим сяйвом, зміцнить кожну пасмо та додасть волоссю сили та шовковистості. Італійський бренд Extremo завжди працює на своїх клієнтах, тому до складу додає тільки якісну продукцію. Водночас кондиціонери використовують протеїни кукурудзи, пшениці, екстракт огірка та інші корисні компоненти. Завдяки цьому продукт забезпечує комплексний догляд.
Активні компоненти крему для волосся Extremo Nutra Shine Leave-On Repair Cream проникають глибоко всередину волосся і сприяють його бездоганному вигляду. Молочна кислота та рослинні протеїни позбавлять ваше волосся зайвої пухнастості та набудуть насиченішого кольору. Захистити структуру волосся допоможе термоактивна технологія цього продукту. Під час гарячого укладання ви більше не переживатимете за пошкодження структури волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл