Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Heat+uv protection hair spray термозахисний спрей для волосся 50 ml (vegan)

276 грн
Опис

Ключові компоненти: SILK PROTEINS 7% + KERATIN PROTECT 5%

Властивості: волосся має свій захисний шар, він попереджує випаровування вологи, робить волосся гладким, міцним, його легко розчісувати та вцілому воно ніби сяє зсередини! Але з певних причин ця ідеальна картина не завжди наша реальність: вплив сонця та використання термоприладів руйнує цей захисний ліпідний шар і як результат: волосся стає ламким, кінчики січуться, його складно розчісувати і зникає природний блиск. Термозахисний спрей складається із комплексу компонентів: рослинних керамідів, екстракту водоростей, протеїнів шовку, які одночасно інтенсивно зволожують волосся зсередини і покривають кожну волосину захистом, який перерозподіляє тепло від термоприборів чи сонячного випромінювання і тим самим зводить до мінімуму їх вплив на структуру волосся, попереджує випаровування вологи, допомагають відновити власний захисний бар’єр, зробити волосся міцним та блискучим

Текстура: спрей на водній основі (але замість води у складі: гідролати кропиви та жасмину)

Спосіб застосування: наносити спрей по всій довжині волосся перед укладкою. Також можна використовувати як засіб для зволоження, особливу увагу приділяти і кореням волосся. Не змивати. Зберігати в темному місці при t +4… +25 °C.

Аромат: ніжний, фантазійно-зелений з нотою березового листа, з легкими квітковими нотками, його складно написати, але хто його відчув, став фанатом

Термін придатності 6 місяців

Любов до швидкої укладки феном, ідеально рівного чи ідеально підкрученого волосся не проходить без сліду… Термоприбори – це той іще стрес для волосся: воно стає сухим, ламким, шкіра голови для захисту починає продукувати більше шкірного сала, і волосся швидше масніє. Ми радимо використовувати перед укладкою спеціальний термозахисний спрей для волосся.

Наш термозахисний спрей для волосся, попри його природний склад, спокійно справляється з покладеними на нього завданням завдяки комбінації протеїнів шовку, спеціального активу з бурих водоростей (Keratin Protect), рослинних керамідів та полісахаридів з топінамбуру. Ці компоненти працюють в синергії, тобто підсилюють дію один одного: огортають волосся захисним шаром, не порушуючи його природних процесів, та одночасно перерозподіляють тепло із термогаджетів. Волосся залишається захищеним, м’яким, зволоженим та шовковистим.

Приємним бонусом є легкий, свіжий та невагомий аромат засобу – трав’яний, з солодкими нотками гідролату жасмину.

Склад: гідролат кропиви, гідролат жасмину, гідролізат протеїнів шовку, інулін із топінамбуру, keratin protect, комплекс рослинних керамідів, сік алое-вера, провітамін В5, cosgard, ефірна олія гальбануму, ефірна олія березових бруньок, ефірна олія полину.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user193557
user193557
Київ
Була

Схожі товари