Всі категорії
Додати товар

Chi keratin conditioner відновлювальний кератиновий кондиціонер.

120 грн
Опис

Chi keratin conditioner.
Відновлювальний кератиновий кондиціонер.

Цей продукт доступний у розпиві.
50 мл — 120 гривень.
100 мл — 220 гривень.
150 мл — 320 гривень.
250 мл — 475 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Інтенсивна терапія для волосся, яке втратило свою силу, блиск і красу. Кератиновий кондиціонер CHI Keratin Conditioner терміново реанімує навіть дуже пошкоджені локони, миттєво відновлюючи природний рівень кератину та вологи в структурі волосся.

До складу кондиціонера увійшли одні з найцінніших косметичних олій — арганова та жожоба. Проникаючи глибоко в структуру пасом, вони відновлюють їх зсередини, повертають шовковистість, блиск і м'якість. Після використання CHI Keratin Conditioner ваше волосся стане слухняним та еластичним. Особливо ефективне використання CHI Keratin Conditioner для відновлення локонів після хімічного завивання, фарбування або іншого термічного впливу. Активні компоненти CHI Keratin Conditioner захищають пасма від агресивного впливу зовнішніх чинників.

Головні переваги CHI Keratin Conditioner перед іншими відновлювальними кондиціонерами складно переоцінити. Наповнюючи волосся природним кератином, кондиціонер повертає йому силу та здоров'я, захищає від подальшого пошкодження. Спеціальна розробка — технологія KeratrixTM complex дає змогу захистити ваші пасма від впливу високих температур під час укладання термоінструментами.

Спосіб застосування

нанесіть на вимите та підсушене рушником волосся. Залиште на 2-3 хвилини. Для інтенсивнішого зволоження подовжте час витримки до 5 хвилин, після чого ретельно змийте засіб і виконайте укладання. Для посилення ефекту рекомендується тримати волосся в теплі, накриваючи його шапочкою або вологим гарячим махровим рушником. Для інтенсивного впливу, треба використовувати CHI Keratin Conditioner після кожного четвертого миття волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?