Всі категорії
Додати товар

Chi keratin weightless leave in conditioner кондиционер.

100 грн
Опис

CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner.
Незмивний кератиновий кондиціонер для волосся.

Є цей кондиціонер на розпив.
15 мл — 100 гривень.
Термін придатності до 2024 року.

Для інтенсивного відновлення та профілактики вікових змін вашого волосся використовуйте незмивний кондиціонер із кератинами CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner. У його складі міститься спеціально розроблений комплекс Keratrix, а також найцінніші косметичні олії аргани та жожоба. Ці компоненти сприяють глибокому зволоженню, живленню та відновленню пошкоджених локонів на структурному рівні. Ваше волосся знову набуде сили, розкішного блиску та шовковистості по всій довжині.

Натуральні олії аргани та жожоба — ефективні компоненти для захисту та відновлення волосся, пошкоджених унаслідок хімічного завивання, частого фарбування або впливу гарячого повітря під час укладання. Після використання CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner ваші пасма матимуть здоровий і доглянутий вигляд. Засіб не містить парабенів, підходить для всіх типів волосся.

Спосіб застосування: рівномірно нанесіть на вимите та підсушене або сухе волосся і, не змиваючи, зробіть укладку. Можливо використовувати для укладання волосся будь-якого типу, завдяки антистатичній дії засобу. Використовуйте Незмивний Кератиновий кондиціонер для волосся, у комплексі з продуктами серії CHI Keratin.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари