Всі категорії
Додати товар

Ампули 5альфа орайсінг orising 5alf проти випадіння

3100 грн
Опис

В цих ампулах йде лосьйон який містить екстракт бузку звичайної, який, діючи в синергії з вітаміном В6, надає ефективну допомогу в боротьбі з дією ензиму 5-альфа редуктази.
Вербаскозіда – це інгібітор 5-альфа редуктази, активний антиоксидант, протидіє грибку типу malassezia furfur.
Процедура з 5-AlfORising, завдяки вмісту активних інгредієнтів, допомагає тримати під контролем надмірне виробництво сальної секреції, пов’язаної з дією ензиму 5 альфа редуктази.
Процедура з 5-AlfORising рекомендується до використання при проблемах тривалого випадіння волосся (андрогенна алопеція), порідіння волосся в скроневих зонах, при проблемах порідіння волосся на фоні чутливої ​​і жирної шкіри голови, при дуже тонкому і ламкому волоссі на тлі жирної шкіри голови, для полегшення дискомфорту при себорейному дерматиті.
Наявність ефірних олій лимона, апельсина та мандарина надає продукту заспокійливу, освіжну дію, стимулювальний кровообіг на шкірі голови.
Мікроелементи магнію, цинку та міді постачають потрібні компоненти для життєдіяльності волосся, мають антисеборейну дію, сприяючи нормалізації і зволоженню шкіри голови.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл