Всі категорії
Додати товар

Відновлююча маска для волосся masil 8 seconds salon super mild hair mask 350 мл

710 грн -5% 675 грн
Опис

М'яка відновлює маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask Green - супер відновлює маска для дуже пошкодженого волосся всього за 8 секунд поверне волоссю блиск, життєву силу, усуне сухість і ламкість.

Засіб делікатно діє на волосся і шкіру голови, проникає в кутикулу волоса і позитивно впливає на відновлення структури пасом, повертає волоссям пружність і еластичність. Покращує живлення волосяних цибулин і насичує їх біологічно активними речовинами, завдяки чому волосся стає більш міцними, їх структура відновлюється, а зростання посилюється.

Маска також оздоровлює шкіру голови, нормалізує рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випаданню волосся.

- Комплекс протеїнів надає волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, робить волосся слухняним, полегшує розчісування, захищає волосся від ультрафіолетового світла. Протеїни повністю вбираються в волосся, відновлюючи пошкоджені кутикули і запобігаючи їх пошкодження, утворенню посічених кінчиків і втрату протеїнів, утворюють на поверхні волоса захисну плівку.

- Комплекс амінокислот, складових білкові сполуки волосся, забезпечують інтенсивне харчування пошкодженим волоссю, роблять їх еластичними і м'якими. Повертають життєву силу і здоровий блиск. Пожвавлюють обмінні процеси в шкірі голови, що сприяє зміцненню волосяної фолікули і поліпшенню харчування волосся. Заповнюють пористість волоса, роблячи їх більш щільними без обважнення.

- Екстракт гамамелісу містить дубильні речовини, глюкозу, галловую кислоту, флавоноїди і проантоціанідіни, а також таніни, що обумовлює чудове бактерицидну, протизапальну і антисептичну дію і знижує секрецію сальних залоз. Екстракт тонізує шкіру і покращує мікроциркуляцію крові.

- Екстракт шавлії нейтралізує хвороботворні бактерії, знімає запалення і почервоніння, нормалізує функції сальних залоз, відновлює і омолоджує шкіру.

- Екстракт листя меліси нормалізує баланс шкіри, очищає від накопичених шлаків і токсинів, оздоровлює, оптимізує клітинне дихання і насичує шкіру киснем, надає омолоджуючу і підтягує.

- Екстракт перцевої м'яти приємно охолоджує і заспокоює шкіру. Знімає роздратування і заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз. Сприяє загоєнню шкіри і надає антисептичну дію.

- Екстракт лаванди надає противобактериальное і протизапальну дію, заспокоює і пом'якшує роздратовану шкіру, усуває лущення, покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси.

- Екстракт хауттюйніі заспокоює роздратовану і чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання.

Маска НЕ ​​містить силікон, спирт, консерванти, сульфати, важкі метали, барвники, мінеральні масла.

Застосування: необхідно змішати одну частину маски (акуратніше вона рідка) і одну частину холодної води. При взаємодії змести перетвориться в гелеобразную кашку. Отриману суміш нанести на волосся після шампуню на 8-10 секунд.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize