Всі категорії
Додати товар

Набір для догляду за волоссям raywell after color: шапонь250 мл + маска250 мл + олія...

2415 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)
Важливо: колір і форма флакона на фотографії можуть відрізнятися від оригіналу

Кератиновий шампунь Raywell After Color (країна-виробник — Італія) розроблений спеціально для фарбованого волосся, а також для волосся після хімічного впливу (випрямлення або завивання). Продукт дбайливо очищає шкіру голови та локони від забруднень, насичує волосся корисними компонентами, надає кондиціонувальний і дезодорувальний ефект. Завдяки активній формулі шампуню структура волосся ущільнюється, воно стає еластичнішим, не ламається й не плутається.
Склад шампуню Raywell After Color збагачений:
- Кератином рослинного походження, який легко проникає в структуру волосся і відновлює його цілісність. Унаслідок цього локони стають м'якшими, набувають гладкості й шовковистості, перестають обламуватися під час укладання. Посічені кінчики запечатуються;
- Олій аргани, яка оновлює структуру пошкодженого волосся, усуває пухнастість і надає здоровий блиск; кожен волосок отримує легку захисну плівку, що нейтралізує термічну та ультрафіолетову дію, що сприяє захисту кольору фарбованого волосся.

Кератинова маска Raywell After Color (країна-виробник — Італія) є повноцінним доглядом для фарбованого та освітленого волосся, а також для локонів після інших агресивних хімічних впливів. Регенерувальна маска закриває лусочки пошкодженого волосся, відновлює його структуру, одночасно живлячи та зволожуючи.
У разі постійного використання маски Raywell After Color колір фарбованого волосся довго залишатиметься яскравим і насиченим.
Переваги кератинової маски:
- Сприяє захисту кольору фарбованого волосся;
- Заповнює дефіцит кератину, колагену й еластину в структурі волосся;
- Арганова олія в складі здатна глибоко проникати структуру волосся, роблячи його шовковистим і блискучим;
- Захищає локони від термічного та ультрафіолетового впливу;
- Завдяки активній формулі ущільнює волосся й надає йому еластичності;
- Зменшує «пухкість» локонів і полегшує їх укладання;
- Має кремову текстуру та приємний аромат.

Олія Raywell After Color Regenoil (країна-виробник — Італія) — продукт, розроблений для відновлення фарбованого та пошкодженого волосся, головними складниками якого є олія аргани, мінеральні солі та кондиціонери. Завдяки цим компонентам олія дає змогу повернути локонам красу та здоров'я після хімічного впливу під час створення завивки, освітлення або фарбування. Активна формула засобу робить волосся об'ємнішим, шовковистішим і природно блискучим.
Кератин — один із головних інгредієнтів, що міститься в олії Raywell After Colorl Regenoil, легко проникає в структуру волосся, ущільнює її та забезпечує захист локонів від ламкості та сухості, від агресивного впливу хімічних речовин і високих температур, а також робить колір фарбованого волосся стійкішим.

Рідкі кристали Raywell After Color від італійської марки професійної косметики — невагомий засіб на основі арганової олії, який має зволожувальну дію й ідеально підходить для фарбованого та пошкодженого волосся. Продукт зволожить пасма, надасть їм блиску, полегшить укладання та розчісування, а також «запечатує» кутикули, запобігаючи посіченості кінчиків волосся.
Активна формула рідких кристалів Raywell After Color містить:
- «літучі» силікони, які легко випаровуються й не залишають слідів; створюють на локонах тонку водовідштовхувальну захисну плівку;
- гідралізований кератин (натуральний білок), який утримує вологу на поверхні та заповнює структуру пористого волоска; пом'якшує волосся й ущільнює його;
— арганова олія, яка інтенсивно зволожує, надає блиску та має антистатичний вплив.

Об'єм:
шампунь 250 мл
маска 250 мл
олія 250 мл
рідкі кристали 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
750 мл

Схожі товари