Всі категорії
Додати товар

Пальмовий крем для пошкодженого волосся 80г від gz-store

222 грн
Опис

Пальмовий крем для пошкодженого волосся створений з екстрактів рослин, органічних та ефірних олій. Його сприятливий вплив на волосся складно переоцінити, адже продукт здатний вже через кілька застосувань відновити пошкоджені ділянки, мінімізувати посіченість кінчиків та ламкість.

Купити пальмовий крем доцільно для відновлення волосся та його зростання. Засіб покращує мікроциркуляцію крові та приплив кисню, стан шкіри голови і допомагає очистити її від ороговілих клітин. Швидко регенерує структуру волоска по всій довжині, а завдяки антиоксидантам захищає від дії факторів навколишнього середовища.

Радимо використовувати пальмовий крем для волосся всіх типів, у тому числі пофарбованого, освітленого або хімічно завитого. Можна завдати перед фарбуванням локонів, так ви захистите їх від впливу фарби, ламкості, пересихання і збережете насичений колір довше.

Застосування

Використовуйте для реконструкції волосся перед миттям маскою, її слід витримати 15-20 хвилин, потім змивайте шампунем. Перед нанесенням рекомендуємо зволожити гідролатом або водою. Частота застосування – 1-2 рази на тиждень. Наносити потрібно зовсім небагато, розтерши попередньо в долоньках - щоб уникнути зайвої жирності волосся

Умови зберігання

Протягом 6 місяців у сухому місці за кімнатної температури.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?