Всі категорії
Додати товар

Маска поживна капілярна для вибагливого волосся valquer ice hair mask total repair 30 мл

230 грн
Опис

Енергетична маска для волосся з олією макадамії та екстрактом журавлини для відновлення, ультразволоження волосся, миттєвого ефекту та 93% натуральних інгредієнтів.

Навіть найпроблемніше і пошкоджене та/або сухе волосся через вплив тепла, прасування, сонця... ця нова маска для волосся від Valquer Laboratorios здатна відновити їх завдяки зволожуючій, освіжаючій дії та хорошому складу: без силіконів, без сульфатів, без солі без парабенів, без MIT.

Активні інгредієнти:

Його основним інгредієнтом є олія макадамії, 100% чиста натуральна олія, дуже стійка до окислення. Він містить 80% мононенасичених жирних кислот, які надають йому відмінних косметичних властивостей, таких як зволоження, пом'якшення, харчування, омолоджування та антиоксидант.

Екстракт чорниці, який також надзвичайно багатий на антиоксиданти, вітаміни, амінокислоти та фруктові кислоти, що робить його незамінним зволожуючим елементом зі стимулюючою та відновлюючою дією.

PhytoCold, інгредієнт, що має освіжаючий ефект, дає відчуття чистоти та гарного самопочуття. Охолодний ефект посилює його ефективність, роблячи нашу Ice Mask Total Repair на 25% ефективнішою, ніж найкращі маски на ринку. «Плюс»: якщо його застосування продовжується з плином часу, результати багаторазово збільшуються, і ви отримуєте повністю відновлене волосся з винятковою м'якістю і розчісування, що легко піддається!

Спосіб застосування.

Нанесіть на свіжовимите та/або ополоснене теплою водою волосся і злегка підсушіть його рушником.

Залишіть діяти не менше ніж на 3-5 хвилин (рекомендується продовжити час дії, щоб холод посилив ефективність цього складу).

Помасажуйте і починайте розплутування протягом часу впливу.

Промийте великою кількістю холодної води

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize