Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся luxliss keratin (шампунь 500 мл + кондиціонер 500 мл + маска...

1980 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1) Шампунь Luxliss Keratin Smoothing Daily 500 мл;
2) Кондиціонер Luxliss Keratin Smoothing Daily 500 мл;
3) Maска — холодний ботокс Luxliss Keratin Repair Therapy Маsk 400 мл.
Шампунь для регулярного використання вдома. Дбайливо очищає волосся, насичуючи його кератиновими протеїнами. Зміцнює та розгладжує волосся, посилює блиск, полегшує укладання. Формула з кератином, оліями, забезпечує тривалий захист, блиск і зволоження. Продовжує ефект після кератинового оновлення та випрямлення волосся.

Кондиціонер для регулярного використання в домашніх умовах, містить арганову олію та цілу систему поповнення вологи та живлення волосся. Робить їх здоровими, блискучими, еластичними та менш ламкими. Продовжує ефект після кератинового оновлення та випрямлення.

Маска з ефектом холодного ботоксу 400 мл — це результат здорового, гладкого та зволоженого волосся вже після першого застосування.
Чудо-засіб для волосся визнали одним із найкращих і найефективніших 99,9% задоволених клієнтів.

Така результативність спостерігається тому, що маска містить концентрований комплекс корисних речовин, водночас не обважнює локони (кератин у поєднанні з арагановою олією є сильнодільним відновлювально-лічобним комплексом для будь-якого типа волос). Склад дбайливо впливає на стан волосся.
Формула цього засобу робить пасма пружнішими та шовковистішими, а також запобігає появі посічених кінчиків.
( підходить для натурального, фарбованого та хімічно пошкодженого волосся; не обважнює, не містить сульфату, фосфату, парабенів).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари