Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся masil 8 seconds salon hair mask салонний ефект за 8 секунд, 100 мл

350 грн
Опис

Маска має вигляд прозорої рідини, що перетворюється на ніжний крем після контакту з водою. Завдяки інверсії фаз засіб, на відміну від традиційних продуктів, легше проникає всередину волосини та не закорковує пори на шкірі голови. Після нанесення маска розігріває волосся та шкіру для активнішої дії компонентів і стимуляції роботи волосяних фолікулів.

В основі формули засобу — 16 рослинних екстрактів (лакриці, зеленого чаю, лаванди, лимона, центели азійської, апельсина, гінкго тощо), які відновлюють структуру волосся та оздоровлюють його.
Гідролізований колаген і кератин, цераміди, протеїни шовку розгладжують волосся, роблять його еластичним і м’яким, надають кондиціонувальний ефект.
Екстракт спіруліни бореться з випадінням й активізує ріст нового волосся.
За регулярного застосування маски ваше волосся стане міцним і блискучим, а на додаток ви отримаєте приємне відчуття свіжості завдяки ментолу.

Спосіб застосування:

Змішати засіб із водою в пропорції 1:1 (потрібно від 13 до 30 мл, залежно від довжини волосся). Ретельно перемішайте. Наносити маску на вологе волосся після миття шампунем, рівномірно розподілити за всією довжиною розтиральними рухами, залишити на 8 секунд (допускається залишати маску на 3–5 хвилин, якщо волосся дуже пошкоджене), змити засіб теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
tarananastasi
tarananastasi
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари