Всі категорії
Додати товар

Маска masil 8 seconds

200 грн -15% 170 грн
Опис

Маска Masil 8 Seconds створює на волоссі ефект салонної процедури — гладке, доглянуте, блискуче волосся! І все це за 8 секунд!

Об`єм: 50 мл

💗Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Маска для волосся з салонним ефектом Masil 8 Seconds Salon Hair Mask робить волосся м’яким, гладким, шовковистим і повертає локонам здоровий блиск.
▫️Висококонцентрована формула засобу проникає глибоко в кутикулу волосся і позитивно впливає на відновлення структури пасм, повертає пружність і еластичність волоссям. Спрямована на глибоке відновлення навіть самого пошкодженого волосся.
▫️Засіб також оздоровлює шкіру голови, нормалізує рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння та перешкоджає випаданню волосся.

💚Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask

Відновлююча маска для сильнопошкодженого волосся Masil 8 Seconds Super Salon Mild Hair Mask глибоко зволожує, зміцнює структуру пасм, усуває ламкість і сплутаність. Маска надає оздоровлюючий ефект на пошкоджені локони, повертаючи волоссю гладкість і красиве сяйво.
▫️Засіб утворює невидиму захисну оболонку, дбайливо відновлює волосся після впливу фена, процедур фарбування, завивки та випрямлення.
▫️Покращує приплив поживних речовин до коренів волосся, зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст волосся. Нормалізує pH баланс, усуває лупу і лущення, попереджає випадання волосся.

💙Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask

Рідка маска для об’єму та відновлення волосся Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask – засіб для регенерації та здоров’я тонкого, слабкого волосся. Виробник заявляє, що маска здатна показати видимий результат за 8 секунд. За цей час у структуру волосся потрапляють активні компоненти засобу. Вони працюють у конкретних групах клітин, де волосся витончується або пошкоджено.
▫️Після змивання Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask, вона дарує чудовий евкаліптовий шлейф. А регулярне застосування дозволяє повернути прикореневе об’єм, блиск і силу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
pshik_ua
PSHIK_UA
Супер-продавець
Вознесенськ
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари