Всі категорії
Додати товар

Masil repair ampoule 8 second salon hair відновлюючий флюїд

66 грн
Опис

Продам віднофлюючий флюїд Masil оригінал Корея, 1 ампула - 15 мл. В наявності 8 шт.
Ціна вказана за 1 шт. Відправлю безпечною оплатою.

Справжній живильний коктейль для вашого волосся! Маска-філер 8 Seconds Salon Essence Hair Mask корейського бренду Masil із колагеном і кератином за короткий термін поверне йому життєву силу, зробить сяйнистим, здоровим і слухняним.

Косметичний засіб призначений для догляду за сухим, пошкодженим волоссям.

Як діє?

Завдяки унікальній концентрованій формулі маска глибоко живить волосся, надає потужну відновлювальну та зміцнювальну дію. Вона ефективно зволожує його, поліпшує структуру, перешкоджає ламкості та появі посічених кінчиків, захищає від несприятливого впливу зовнішніх чинників.

Олії авокадо та оливи полегшують розчісування й укладання, помітно зменшують пористість.
Пшеничні та соєві протеїни зволожують, пом’якшують волосся, повертають йому еластичність і щільність.
Олія насіння японської камелії поліпшує мікроциркуляцію в шкірі голови, стимулює ріст волосся.
Колаген і кератин створюють на волоссі невидиму захисну плівку, роблять його гладким і шовковистим, надають природного сяяння. Змішайте засіб з невеликою кількістю води та перемішайте до кремової консистенції. Нанесіть маску на вологе чисте волосся, помасажуйте шкіру голови, розподіліть по всій довжині. Залиште мінімум на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, при сильно пошкодженому волоссі), м'яко помасажуйте і ретельно змийте теплою водою.

Використовуйте маску-філер для курсового (14 днів поспіль), регулярного (2-3 рази на тиждень) та експрес (при необхідності) догляду за пошкодженими пасмами.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?