Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

🔥маска для росту волосся з гірчицею, гірчична маска 🔥

250 грн
Опис

Маска призначена для відновлення, профілактики і не активації росту, надання густоти та об'єму втомленому та пошкодженному волоссю. Інноваційна формула маски на основі гірчиці та комплексу Sense Hot забезпечує необхідне харчування, зміцнення та захист волосся від несприятливих факторів навколишнього середовища. Гірчиця у поєднанні з активним комплексом SenseHot має яскраво виражену розігрівальну дію, удає приплив крові до шкіри голови, що сприяє зміцненню ВОЛОСЯНИХ цибулин,зростання волосся, запобігає випаданню і раннє посивіння волосся, робить волосся міцним, м'яким, слухняним і блискучим. Проникаючи всередину волосся, маска надає максимальну відновлюючу і зміцнюючу дію на структуру волосся від коренів до самих кінчиків, забезпечує їх ефективність.

🔥Застосування: нанести на вологе волосся і шкіру голови. Маска починає діяти вже з перших хвилин і досягає максимуму до десятої хвилини. Змивати теплою водою.
🔥 Найбільший ефект рази на тиждень протягом 1-2 місяців.

✨Купляла дві маски,спробувала першу, єфект сподобався,але надоїло трохи,банка ні разу не відкрита.
Відростила на неї здорове і міцне волосся, після фарбування хною,мені відростити було конче необхідно.
Тепер стало важче роботи масочки,але у кого ламке, повільний ріст,а треба відростити -раджу спробувати цю маску,вона топчик 💯.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл
Продавець
taniusa92
taniusa92
Сторожинець
Була