Всі категорії
Додати товар

Пом'якшувальна відновлювальна маска для волосся 50 мл masil 8 seconds salon super mild...

185 грн
Опис

Активні інгредієнти: Амінокислоти, Протеїн, Рослинні екстракти
Тип волосся: Для всіх типів волосся, Жирне, Нормальне, фарбоване, Пошкоджене, Сухі
Основна дія: Зволоження, Зміцнення, Розгладжування, Блиск
Об'єм: 50 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+

Пом'якшувальна відновлювальна маска для волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask — супервідновлювальна маска для дуже пошкодженого волосся всього за 8 секунд поверне волоссю блиск, життєву силу, усуне сухість і ламкість.
Засіб утворює невидиму захисну оболонку, дбайливо відновлює волосся після впливу фена, процедур фарбування, завивання та випрямлення. Покращує приплив поживних речовин до коріння волосся, зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст волосся.
Маска також оздоровлює шкіру голови, нормалізує pH баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює корені та перешкоджає випаданню волосся.
Під час контакту з водою маска набуває ніжної кремової текстури, легко розподіляється по локонах.
Комплекс амінокислот, що становлять білкові сполуки волосся, забезпечують інтенсивне живлення пошкодженому волоссю, роблять його еластичним і м'яким. Повертають життєву силу та здоровий блиск. Оживляють обмінні процеси в шкірі голови, що сприяє зміцненню волосяних фолікулів і поліпшенню живлення волосся. Заповнюють пористість волосся, роблячи його щільнішим без обважнення.
Комплекс рослинних протеїнів надає волоссю шовковистої м'якості, природної гладкості й еластичності, робить волосся слухняним, полегшує розчісування, сприяє укладанню та збереженню зачіски, захищає волосся від ультрафіолету. Протеїни повністю вбираються у волосся, відновлюючи пошкоджені кутикули та запобігаючи їхньому пошкодженню, утворенню посічених кінчиків і втраті протеїнів, утворюють на поверхні волоса захисну плівку.
Екстракт полину перешкоджає появі лупи, регулює роботу сальних залоз, зміцнює волосяні цибулини.
Екстракт м'яти приємно охолоджує шкіру голови, усуває неприємні відчуття, заспокоює подразнення. Сприяє загоєнню шкіри та чинить антисептичну дію.
Екстракт лаванди активно бореться з випаданням, має антибактеріальну дію, усуває сплутаність.
Екстракт гамамелісу заспокоює подразнену шкіру, робить волосся м'яким і слухняним. Екстракт тонізує шкіру та покращує мікроциркуляцію крові.
Екстракт шавлії нейтралізує хвороботворні бактерії, знімає запалення і почервоніння, нормалізує функції сальних залоз, відновлює й омолоджує шкіру.
Екстракт листя меліси нормалізує баланс шкіри, очищає від шлаків і токсинів, оздоровлює, оптимізує клітинне дихання й насичує шкіру киснем, надає омолоджувальну та підтягувальну дію.
Екстракт хаутюйнії заспокоює подразнену та чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання.
Маска НЕ містить силікон, спирт, консерванти, сульфати, важкі метали, барвники, мінеральні оливи.
Підходить для ослабленого волосся.
Спосіб застосування: нанесіть маску на вологе чисте волосся і шкіру голови, м'яко помасажуйте та ретельно змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл

Схожі товари