Всі категорії
Додати товар

Еліксир для волосся "досконалість волосся" olaplex hair protector no. 3, 20 ml

230 грн
Опис

Професійний засіб для використання в домашніх умовах. Olaplex №3 не містить у своєму складі силіконів, сульфатів, фталатів, ДЭА (діетаноламіну), альдегідів. Має кремову консистенцію білого кольору. Ненав'язливий косметичний запах.

Призначення: маска може використовуватися для всіх типів волосся, при різній стадії ушкодження. Для повернення сили і здоров'я волоссю, яке піддавалося температурним перегріванням, хімічним завивкам і іншим агресивним зовнішнім діям. Може застосовуватися на фарбованих, мелірованих, тонованому і натуральному волоссі.

Властивості: засіб робить локони м'які якими, еластичними, відновлює їх природну структуру, життєву енергію і силу. Еліксир "Досконалість волосся" - в першу чергу, маска для підтримки ефекту між улюбленими салонними процедурами з системою Olaplex. Він призначений для захисту волосся при частих/щоденних укладаннях феном, випрямленні волосся праскою або інших домашніх процедурах. Так само він готує волосся до салонних послуг, т. до. фарбування, завивка, ламінування і ін., зберігаючи здоров'я локонів. Результат: доглянуті, красиві, міцні і сяючі пасма. Фарбоване волосся набуває стійкість і яскравість кольору.

Рекомендації до застосування: нанести достатню кількість на вологі, підсушені рушником пасма і залишити мінімум на 10 хвилин. Змити під теплою проточною водою, використовуючи шампунь і кондиціонер.
Об'єм- 20мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари