Всі категорії
Додати товар

Маска для надання об‘єму від масіл

300 грн
Опис

Маска для надання об'єму волоссю Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask
8 мл - 30 грн/шт, 100 мл - 300 грн
Виробник заявляє, що маска здатна показати видимий результат за 8 секунд нанесення. За цей час у структуру волосся потрапляють активні компоненти засобу. Вони працюють у конкретних групах клітин, де волосся стоншується або пошкоджено. Після змивання, вона дарує чудовий евкаліптовий шлейф. А регулярне застосування дозволяє повернути прикореневе об'єм, блиск і силу.

Основні компоненти, що діють:

Гідролізований шовк – розгладжує локони по всій довжині, надає блиску, позбавляє від тьмяності та ламкості. Пасма стають еластичними та стійкими.
Пантенол - загоюючий і дезінфікуючий засіб. Відновлює не лише пасма, а й шкіру голови. Усуває запалення, подразнення та інфекції, очищає та сприяє затягуванню мікротравм.
Ментол - очищає і дезінфікує, інтенсивно усуває себум, за рахунок чого волосся набуває об'єму. Усуває лупу, бореться із себореєю.
Екстракт оливи та олія жожоба – інтенсивно зволожують та розгладжують. Активно діють на сухому, ламкому та тьмяному волоссі. Борються з зневодненням, у тому числі викликаним фарбуванням та термопроцедурами.
Рослинний комплекс олій (хауттюйнія, центелла азіатська, зелений чай, портулак) – надає потужний освіжаючий та очищаючий ефект. Видаляє токсини та залишки засобів для догляду зі шкіри голови і пасм. Контролює вироблення себуму, захищає від запалень та подразнень.
Саліцилова кислота – інтенсивно очищає пори шкіри та волосся по довжині. Після такого очищення пасма не обтяжуються під вагою секреції та забруднень. Видаляє залишки догляду, токсинів, забруднень, шкірного сала.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску після очищення шампунем. Для ефективнішого результату використовуйте шампунь цього ж бренду. Нанесіть маску на 8 секунд на вологі пасма по всій довжині. При сильному пошкодженні волосся маску рекомендується тримати до 5 хвилин. Потім змийте засіб теплою проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл 100 мл
Продавець
qwerty647
qwerty647
Кривий Ріг
0% виконаних замовлень
Була