Всі категорії
Додати товар

Маска для об'єму волосся masil 8seconds liquid hair mask 100 мл

295 грн
Опис

Рідка маска-філлер для обсягу і відновлення волосся Masil 8 Seconds Liquid Mask – засіб для регенерації здоров'я і тонкого, слабкого волосся. Виробник заявляє, що маска здатна показати видимий результат за 8 секунд нанесення. За цей час в структуру волосся потрапляють активні компоненти кошти. Вони працюють в конкретних групах клітин, де волосся стоншуються або пошкоджені. Після змивання Masil 8 Seconds Liquid Mask, вона дарує чудовий евкаліптовий шлейф. А регулярне застосування дозволяє повернути прикореневій обсяг, блиск і силу. Свойства Masil 8 Seconds Liquid Mask обеспечивает состав:

Гидролизованный шелк – разглаживает локоны по всей длине,  придает блеск, избавляет от тусклости и ломкости. Пряди становятся эластичными и стойкими.

Пантенол – заживляющее и дезинфицирующее средство. Восстанавливает не только пряди, но и кожу головы. Устраняет воспаления, раздражения и инфекции, очищает и способствует затягиванию микротравм.

Ментол – очищает и дезинфицирует, интенсивно устраняет себум, за счет чего волосы обретают объём. Устраняет перхоть, борется с себореей.

Екстракт оливи та олія жожоба – інтенсивно зволожують і розгладжують. Активно діють на сухих, ламких і тьмяного волосся. Борються із зневодненням, у тому числі викликаним фарбуванням і термопроцедурами. Рослинний комплекс масел (хауттюйния, центелла азіатська, зелений чай, портулак) – надає потужний освіжаючий і очищаючий ефект, володіє антиоксидантним ефектом. Видаляє токсини і залишки доглядають коштів з шкіри голови і пасом. Контролює вироблення себума, захищає від запалень і подразнень. Саліцилова кислота – інтенсивно очищає пори шкіри і волосся по довжині. Після такого очищення пасма неважкі під вагою секреції і забруднень. Видаляє залишки уходових коштів, токсинів, забруднень, шкірного сала. Спосіб застосування Змішайте маску - філлер з водою в пропорціях 1:1. Ретельно перемішайте. Нанесіть маску на вологе волосся після миття шампунем, рівномірно розподіліть по всій довжині розтираючими рухами, залиште на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, при сильно пошкоджених волоссі), змийте теплою водою. 100 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?