Всі категорії
Додати товар

Profistyle repair маска-спрей глибоке відновлення для всіх типів волосся 12в1

150 грн
Опис

Маска-спрей для волосся "Миттєве відновлення" від бренду Profi Style - це незамінний препарат, що працює відразу в декількох напрямках: зміцнення волосся, глибоке зволоження та захист. Спрей захищає пасма від небезпечного впливу зовнішнього середовища: сонячних променів, інструментів для укладання, а також різких температур. Маска чудово підійде для волосся будь-якого типу. Рекомендуємо використовувати для догляду за пошкодженими та сухими локонами. У складі продукту містяться всі елементи, необхідні для збереження здоров'я і краси вашої шевелюри. Регулярне застосування продукту допомагає мінімізувати обламування волосків, робить пасма слухняними, відчуття чистоти та свіжості тримається довше.

Діючі компоненти:
Екстракт моринги - живлення, розгладжування кутикули та м'якість.
Протеїн пшениці – зміцнює стрижень, запобігає випаданню, повертає яскравий насичений відтінок.
Кератин - заповнює собою пошкоджені ділянки волоска, ущільнює, робить сильнішими і об'ємнішими, реконструює сухе і фарбоване волосся, робить його м'яким і блискучим.
Пантотенова кислота - має антибактеріальну дію, відновлює роботу сальних залоз, що допомагає зберегти свіжість волосся на довго.
Метод використання ProfiStyle Leave-In Mask Spray Instant Repair:
1. Очистити волосся з використанням шампуню, потім нанести кондиціонер.
2. Поступово розпорошити спрей з відстані 30 см на вологе або сухе волосся, відступаючи на 2-3 см від коріння. Акуратно розчесати. Змивати не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikto...
viktoria09011992
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?