Всі категорії
Додати товар

Філер для об'єму й гладкості волосся masil 8 seconds hair salon volume ampoule, 15 мл

50 грн
Опис

Маска-філер для об’єму та гладкості волосся Masil Blue 8 Seconds Salon Hair Volume Ampoule надає волоссю об’єм, зміцнює структуру локону і насичує волосся живильними речовинами та вологою. Засіб повертає локонам прикореневий об’єм, робить волосся більш пишним, не обтяжуючи його і не залишаючи почуття липкості. Філери оживляють пошкоджене волосся, роблять його гладким і слухняним, полегшують процес розчісування і укладання. Засіб розгладжує кератинові лусочки, перешкоджає перерізу та ламкості, допомагає утримувати вологу всередині волосся, не допускаючи сухості.

Спосіб застосування:
1. Змішати засіб з невеликою кількістю води та перемішати до кремової консистенції. Поступово нанести засіб по всій довжині на чисте трохи підсушене рушником волосся. Підсушити феном протягом 10 хвилин або залишити на 20 хвилин, потім змити водою.

2. При хімічній завивці: Чисте волосся трохи підсушити рушником і рівномірно нанести засіб по всій довжині. Підсушити феном протягом 10 хвилин або залишити на 10 хвилин, змити водою, а потім виконати хімічну завивку.

3. При фарбуванні: змішайте невелику кількість продукту з фарбою для волосся, змішаною з агентом 1 та агентом 2, та нанесіть на волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Об'єм:
15 мл

Схожі товари