Всі категорії
Додати товар

Пілінг для шкіри голови farmavita amethyste purify peeling mask, 150 ml

490 грн
Опис

Додаткове очищення потребує не тільки шкіра обличчя і тіла, а й шкіра голови. Саме тому фахівці компанії Farmavita розробили унікальну формулу пілінгу для шкіри голови, в якому відмінно поєднуються високоефективні очищаючі компоненти і особливі мікросфери з відлущуючим ефектом.

Даний пілінг для шкіри голови допомагає надовго позбутися від лупи, прибрати зайвий жир і залишки забруднень. Цей засіб ідеально підійде для підготовки шкіри голови і волосся до лікувальних процедур.

Ніжні частинки пілінгу піклуються про те, щоб ваше волосся завжди залишалися повними сил і енергії, випромінювало здоров'я і завжди були предметом вашої гордості.

Застосування: Нанести потрібну кількість засобу безпосередньо на шкіру голови. Ніжно масажувати близько 5 хвилин, при необхідності змішуючи з водою. Змити, потім вимити голову лікувальним шампунем лінії Amethyste. Виконуйте легкі кругові рухи кінчиками пальців, рухаючись від скронь до потилиці голови. Загальний час масажу не повинно перевищувати 5 хвилин. Додайте води, якщо необхідно. Рясно змийте пілінг-маску водою без застосування шампуню. Надалі використовуйте шампунь Amethyste в залежності від проблеми шкіри голови.

Об'єм: 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?