Всі категорії
Додати товар

Домашній набір natureza sos banho de vitamina (шампунь, кондиціонер, маска)

2150 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1) Шампунь Natureza SOS - 300 мл;
2) Кондиционер Natureza SOS - 300 мл;
3) Маска Natureza SOS - 300 мл.

Natureza SOS Banho de Vitamina — ефективний комплекс для домашнього догляду та терапії волосся. Набір розроблений для неперевершеного блиску, краси та здоров'я, який допоможе нормалізувати навіть дуже пошкоджене волосся. До складу засобів входить арганова, морингова олія, вітaмін Е й комплекс поживних речовин, які гарантують лікування, збільшення блиску та пружності локонів.
Шампунь Natureza SOS Banho de Vitamina — цей засіб має формулу, багату на інгредієнти (вітаміни та олії), які дарують м'якість, силу та зволоження пошкодженому та сухому волоссю. Шампунь прекрасно очищає, водночас надає об'єму і блиску.

Кондиціонер Natureza SOS Banho de Vitamina містить суміш багатофункціональних поживних речовин, які відновлюють блиск і здоров'я локонів. Кондиціонер забезпечує гладкість, легкість розчісування, захищає від шкідливого впливу.

Маска Natureza SOS Banho de Vitamina багата на інгредієнти, які лікують волосся як на поверхні, так і зсередини. Маска має чудові відновлювальні властивості, буквально рятує пошкоджене та травмоване волосся, даючи змогу отримати ефект дорогої салонної процедури в домашніх умовах. Натуральні інгредієнти засобу є ефективними й безпечними.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари