Всі категорії
Додати товар

Пробник незмивна маска для волосся 5 в 1 living proof perfect hair day 5in1 styling treatment

50 грн
Опис

Об'єм: 10 мл.

Багатофункціональні маски для волосся - справжній порятунок для зайнятих жінок, які не можуть витрачати багато часу на домашні доглядові процедури. Б'юті-продукт, виготовлений фахівцями бренда Living Proof, розроблений спеціально для якісного догляду за волоссям незалежно від його типу.

Засіб діє відразу в декількох напрямках, даруючи пасмам дивовижну гладенькість і шовковистість, гарантуючи гарний природний об'єм, зміцнюючи структуру, надаючи м'якість і здоровий блиск. Внаслідок регулярного застосування волосся стає менш ламким, здобуває силу від коренів до кінчиків. Уже після першого застосування ви помітите, що пасма стали більш слухняними. Відсутність у складі силіконів робить засіб більш безпечним.

Спосіб застосування: розітріть невелику кількість засобу в руках і нанесіть на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть від коренів до кінчиків, ретельно розчешіть. Для подальшого укладання використовуйте фен. Для отримання більшого об'єму використовуйте круглу щітку, а для більшої гладенькості і блиску укладайте за допомогою плоского гребінця.

Склад: Water/Eau/Aqua, Myristyl Alcohol, Maltodextrin/VP Copolymer, Octafluoropentyl Methacrylate (Ofpma), Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Polyalkylaminoesters-1 (PBAE), Polyquaternium-55, Hydroxyethylcellulose, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium Tosylate, PPG-3 Benzyl Ether Ethylhexanoate, Oleth-10, Cetyl Alcohol, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Steareth-2, Oleyl Alcohol, Steareth-10, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Myrica Pubescens Fruit Wax, Caprylic Acid, Lauric Acid, Potassium Sorbate, Propanediol, Fragrance/Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
10 мл
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари