Всі категорії
Додати товар

Living proof набір засобів для догляду за волоссям, 30 мл

300 грн -17% 250 грн
Опис

Living Proof Набір засобів для догляду за волоссям, 30 мл

Цена 250 грн.

Зроблено в США

До набору входить:

Відновлювальна маска для волосся Living Proof Restore Repair Mask, 30 мл

Неважливо, чи довге у вас волосся, густе, знебарвлене або зазнало стресу через фарбування або теплове укладання, — відновлюйте його завдяки масці Living Proof's Restore Repair Mask.
Засіб глибоко зволожує волосся, роблячи пасма гладкими й еластичними, склеює посічені кінчики, допомагає зберегти відчуття чистоти волосся на довгий час.
Спосіб застосування:
Після миття голови рясно нанесіть на довжину, залиште на п'ять хвилин перед змиванням. За потреби використовуйте раз-двічі на тиждень.

LIVING PROOF CURL DEFINER Крем — Стайлер для кучерявого волосся, 30 мл

Найкраще підходить для кучерявих типів волосся — ми говоримо про типи 3A, 3B і 3C — Curl Definer від Living Proof — це кондиціонер середньої щільності, який не тільки підкреслює чіткість вашого волосся, але й забезпечує контроль і пружність.

Створюючи та кондиціонуючи локони від коренів до кінчиків, ця формула містить суміш корисних для волосся інгредієнтів, зокрема комплекс Healthy Curl Complex від Living Proof — інноваційну суміш, яка була вдосконалена на основі 230 формул, 650 тестів на завивання і 10 000 (!) годин розроблення. ; метіопептид для створення сильніших і еластичніших локонів; а також кондиціонувальну основу та суміш смол, що контролюють завивання, яка запобігає пухнастості та сприяє здоровому вигляду волосся, , які все ще мають свій власний чудовий природний рух.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?