Всі категорії
Додати товар

Lador hydro lpp treatment відновлююча маска для пошкодженого волосся

250 грн
Опис

Регулярно фарбоване волосся або волосся, що піддається постійній термокладці з часом втрачає свою еластичність і початковий блиск. Волосяні нитки стають сухими, ламкими, а їх ушкоджена структура більше не може чинити опір зовнішнім агресивним факторам на кшталт активного ультрафіолетового випромінювання.

Маска для волосся Lador Hydro LPP Treatment відновлює здоровя волосся, робить його міцним, еластичним, блискучим і слухняним.

Інгредієнти, що входять в маску, покращують живлення коренів волосся, відновлюють їх цілісність. Також маска допомагає в боротьбі з кінчиками, що січуться, і створює захисну, зволожуючу плівку.

Застосування:

1. Як лікування волосся: Відновлювальна маска для волосся Lador Eco Hydro LPP Treatment наноситься на вологе волосся, яке було попередньо оброблене шампунем. Суміш потрібно рівномірно розподілити по всій довжині волосся, крім коренів. Маска залишається на 10 хвилин. Потрібно надіти поліетиленову шапочку і обернути голову рушником, бажано прогріти феном. Після чого змивається проточною водою без використання шампуню та кондиціонера.

Якщо використати термошапку, ефективність лікування зростає.

Використовувати 1-2 рази на тиждень.

2. Як кондиціювання волосся: Нанести на вологе після миття шампунем волосся, потримати кілька хвилин, будучи в душі. Змити водою.

150мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл