Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся з екстрактом часнику vitalizing farmasi 200 мл

189 грн
Опис

Dr. C. Tuna оживляюча - реанімуюча маска збагачена екстрактом часнику та капіксилу. Прискорює зростання волосся і запобігає їх випаданню роблячи вашу зачіску більш пишною. Надає шовковистість і м'якість тонкому і ламкому волоссю. Легка і нежирна формула забезпечує ідеальний догляд за ослабленим волоссям.

Маска для волосся з екстрактом часнику Vitalizing - це комплексний догляд для відновлення волосся.

Часник - велике джерело сірки, яка живить волосся білком та зменшує сальність шкіри голови. Ще одним чарівним компоненто є селен, що потрібен для того, щоб повністю засвоїти вітамін Е. Знову ж, красиве та здорове волосся без цього вітаміну неможливе. А також тут міститься ще один дуже корисний компонент Вітамін С, який синтезує колаген.

Екстракт часнику - це той компонент, який часто використовують при створенні ефективних косметичних засобів. Нічого дивного в цьому немає, адже часник багатий на корисні активні речовини. Саме тому маска від бренду Farmasi дозволить швидко провести відновлювальну терапію ослабленого і пошкодженого волосся.

Активні компоненти маски відновлюють структуру стрижнів волосся, зміцнюють волосяні фолікули і стимулюють ріст здорового волосся. Маска надає позитивну дію на шкіру голови, так як стимулює регенерацію клітин, нормалізує кровообіг. Також засіб контролює вироблення шкірного сала, проводить профілактику появи лупи. Стан волосся значно покращиться завдяки використанню такої маски.

Інструкція По Застосуванню

Нанести на вимиті вологі волосся, залишити на 5 хвилин, після цього змити теплою водою.

Маску наносять на очищене волосся,, витримують 5-10 хв та добре змивають.

Для досягнення кращого результату рекомендовано використовувати з шампунем та концентратом для відновлення волосся з екстрактом часнику.

Не містить барвників, парабенів, силіконів, триклозанів та формальдигідів.

Можна використовувати щоденно

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?