Всі категорії
Додати товар

Незмивна маска для волосся lador keratin power fill up sleeping clinic ample

65 грн
Опис

Незмивна маска для волосся LADOR Keratin Power Fill up sleeping Clinic Ample.

📍Під час сну організм запускає потужні регенеративні процеси, які допомагають відновитися після важкого дня. Це стосується і волосяного покриву, ослабленого дією агресивних компонентів фарби або хімічної завивки. Нічна сироватка для волосся La'dor Sleeping Keratin Ampoule з високим вмістом кератину допоможе швидко і ефективно відновити красу і здоров'я тонкого, ламкого і сухого волосся.

Як діє?
✔️Кератин - основний «будівельний» матеріал волосся. Заповнює найдрібніші тріщини і пошкодження волосся, і зміцнює його. Захисна кератінова плівка підвищує еластичність волосся, робить їх більш слухняними, і прибирає посічені кінчики.
✔️Екстракт тигрової лілії - активізує обмінні процеси і зволожує волосся, не обтяжуючи їх.
✔️Екстракт ірису - справжнім джерелом вітаміну С і допомагає в боротьбі з випаданням ослабленого волосся. Зміцнює волосяну структуру за рахунок глибокого живлення клітин, і робить волосся більш міцними, об'ємними і блискучими.
Екстракт едельвейса - справжній природний енергетик, який пришвидшує обмінні процеси. Прискорює ріст волосся, робить волосяний покрив більш пишним. Як природний антиоксидант виводить з волосся токсини, що містяться у фарбі. Також ефективно захищає волосяний покрив від зовнішніх подразників і ультрафіолету.
✔️Екстракт жасміну - бороться з сухістю і ламкістю волосся, ефективно відновлює його природний водний баланс. Жасмин покращує живлення волосся, і повертає йому блиск, шовковистість і еластичність, завдяки чому волосся стає більш слухняним.
✔️Екстракт латаття - прискорює ріст волосся за рахунок активізації природних регенеративних процесів.

Професійний догляд за волоссям обумовлений вмістом тільки натуральних компонентів. Сироватка швидко вбирається, не залишає жирної плівки. Засіб не витирається про постільну білизну. Волосся залишаються чистими, свіжими.

Об’єм: 20 мл
Ціна 65 грн♥️

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 20мл
  • Інший