Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся мікс різні кольори 30 шт акція!!

290 грн -4% 280 грн
Опис

Характеристики та опис

Виробник Sevich
Країна виробник Китай
Тип засобу Капсули
Призначення Відновлення, Для блиску, Захист від сонця, Пом'якшення, Оздоровлення, Захист від пересихання, Захищає від ламкості волосся
Проблема волосся і шкіри голови Ламкість, Ослаблені волосся, Посічені кінчики
Тип волосся Всі типи волосся
Класифікація косметичного засобу Мас маркет
Стать Унісекс
Консистенція засобу Рідка
Упаковка засобу Банка
Кількість в упаковці 30 шт.
Замовлення від 2 штук

Спосіб застосування:  Вимити волосся й трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Половину олії розподілити на долонях. Нанести олію на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся

Червоні капсули глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Марокканське масло, масло жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E живлять і відновлюють ламке та жорстке волосся. Після застосування капсул, волосся буде більш здоровим, сильним, як шовк гладким і м'яким.

Жовті капсули Sevich для волосся з марокканським маслом та маслом алое вера, вітамін A, C пом'якшують Ваше волосся, живлять його та зберігають вологу. Волосся стає здоровішим, блискучішим і слухнянішим.

Фіолетові капсули для волосся від Sevich доглядають за волоссям після фарбування. Олія з Марокко та формула потрійного догляду розроблені для живлення й захисту фарбованого волосся. Після застосування олії волосся стає м'яким і легко розчісується, а колір тримається довше.

Золоті капсули призначені для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, тьмяного та нормального волосся). Індонезійська марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E, В5  зроблять Ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості та блиску.

Жовтогарячі вітаміни для волосся з марокканською олією, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C живлять, захищають і забезпечують догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся має здоровіший, блискучіший і слухняніший вигляд.

Зелені капсули містять марокканське масло та масло насіння камелії, до складу також входять  вітаміни А, С, Е і В5. Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, посічені кінчики волосся. Зелені капсули підходять для  фарбованого волосся. Чудово зволожують і надають шовковистого вигляду.

Чорні капсули містить марокканське масло й алое веру. До складу також входять вітаміни A, C, Е, які  покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів. Волосся стає  здоровим, блискучим та слухняним

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Продавець
jenny93
jenny93
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?