Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri відновлююча живильна маска для волосся vitalizing nutrition hair

320 грн -8% 295 грн
Опис

Відновлююча живильна маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Nutrition Hair Pack  відновлює структуру волосся, зволожує, робить його гладким і слухняним, запобігає появі  посічених кінчиків, усуває статичну наєлектризованість, полегшує розчісування і подальше укладання волосся.

 Активні компоненти:

До складу маски входять екстракти лікарських рослин, які традиційно використовуються у східній медицині. 

Збалансований комплекс компонентів забезпечує інтенсивне живлення та зволоження, зміцнює коріння волосся, сприяє його росту.

Настій аїру болотного, який з давніх-давен використовується в Кореї для догляду за волоссям. Він зміцнює структуру волосся, зволожує, надає їм еластичність і гладкість, запобігає появі кінчиків, що січуться. Гідролізований кератин у складі маски відновлює пошкоджену структуру волосся.

Комплекс ферментованих рослинних екстрактів (U-turn Complex), що складається з центели азіатської, гледичії китайської, хаутинії серцелистої, оксамиту амурського, горця японського, чорноголовки та пухирця японського. Процес ферментації збільшує концентрацію корисних речовин та посилює ефективність впливу екстрактів.

Кератин та протеїн утримують вологу, надають блиску, захищають волосся від несприятливих умов зовнішнього середовища.

 

Маска особливо рекомендується для сухого, зневодненого, ламкого, пушащегося і плутаного волосся.

Вона надає волоссю шовковистості, гладкості, пружності та гарного блиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл