Всі категорії
Додати товар

Маска-філер для волосся esthetic house cp-1 3 seconds hair fill-up ampoule, 170 мл

450 грн
Опис

Екстрена допомога пошкодженому волоссю за 3 секунди! Рідка формула діє за принципом філера: при з'єднанні з водою моментально трансформується в концентровану маску-крем, яка швидко проникає в глибокі шари кутикули волосся, інтенсивно живить і насичує їх вологою зсередини, надовго зберігаючи живильний ефект.

Відновлює структуру волосся, пошкодженого в результаті термічного та хімічного впливу, розгладжує та пожвавлює його, надає волоссю блиску, шовковистості та здорового зовнішнього вигляду. Не містить сульфатів та шкідливих мінералів.

Вона вже після першого застосування помітно зміцнює структуру волосся, розгладжує їх і запаює кінчики, що січуться. Філлер має накопичувальний ефект, а його дія помітна вже після першого застосування. Засіб надасть Вашому волоссю силу і блиск, зробить його м'яким і слухняним.

Основні компоненти:

Еластін - відновлює гладкість і еластичність волосся, покращує їх структуру, запобігає ламкості та випадання. Він повертає локонам природний блиск і надає їм здорового вигляду.
Кератин - цей білок є основною частиною структури волосся, і тому регулярно негативно впливає на агресивні хімічні речовини, що містяться в фарбі для волосся. Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Кератин ефективно зв'язує воду та є потужним зволожувачем. Цей компонент відновлює волосся і надає їм шовковистості.
Колаген - заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки. Зміцнює волосся, повертає їм природну силу, здоров'я та енергію.
Молочна кислота - зволожує та розгладжує волосся, робить його більш слухняним, відновлює мікрофлору шкіри голови. Підвищує еластичність та пружність волосся.
Пантенол - зволожує, живить та пом'якшує волосся, покращує кровообіг і зміцнює волосяні цибулини. Доглядає шкіру голови, заспокоює шкірний покрив.
Протеїни шовку – допомагають утримувати вологу у волоссі, стимулюють синтез колагену. Надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню та збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Спосіб застосування: Змішайте маску-філер 1:1 із холодною водою до кремової консистенції. Нанесіть на чисті злегка підсушені рушником пасма по всій довжині, не торкаючись коріння волосся та шкіри голови. Поступово розподіліть засіб і залиште на півгодини, після чого змийте.

Склад: Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Menthol, Fragrance, Diethoxy antoin, 1,2-Hexanediol.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?