Всі категорії
Додати товар

Маска для кучерявого волосся curl manifestо від kerastase

280 грн
Опис

⚖️ 30 мл
Батч код44W301
Термін придатності 03/2025
Нова! Оригінал з сша
Маска для кучерявого волосся Curl — розкішний професійний догляд для хвилястого, кучерявого волосся, яке надає завиткам виразності, інтенсивно зволожує та зменшує ламкість кучерявого волосся. Це революційний результат 14 років досліджень вчених бренда, об’єднаний із професійним досвідом найкращих стилістів світу!

Masque Beurre Haute Nutrition — інтенсивна маска для живлення дуже кучерявого волосся з легкою кремовою текстурою. Вона відновлює, зволожує й робить ваші кучері еластичнішими.

До складу формули Masque Beurre Haute Nutrition входять такі дорогоцінні інгредієнти, як-от лісовий мед Манука, який зволожує й живить кучеряве волосся, а також кераміди, які захищають волосся, наповнюють його та надають сили.

Використовуйте повний комплекс доглядових засобів Curl Manifesto від Kérastase, щоб підкреслити форму та м’якість Ваших кучерів.

Ми не змінюємо Вашу природну красу, ми підкреслюємо її!

Ми не стримуємо Ваші кучері, ми в захваті від Вас таких, якими Ви є!

Рівномірно нанести маску на вимите та підсушене рушником волосся. Для ефективнішого розподілу маски по волоссю додати невелику кількість води. Залишити на 5-30 хвилин, залежно від рівня сухості волосся. Ретельно змити водою. У разі потрапляння засобу в очі негайно промити їх водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?