Всі категорії
Додати товар

Відновлююча маска для волосся kérastase genesis masque reconstituant

435 грн
Опис

Безпосередньо відновіть ослаблені ділянки волосяного волокна за допомогою відновлюючої маски Kérastase. Цей зміцнюючий засіб проти випадіння волосся для ослабленого волосся діє глибоко, відновлюючи життєву силу та блиск.

Незалежно від того, чи ваше волосся ослаблене фізіологічними факторами чи зовнішніми агресивними факторами, Replenishing Mask відновлює його силу та блиск завдяки двом винятковим інгредієнтам. Рідні клітини едельвейсу, рослини, відомої своєю стійкістю до екстремальних умов, надають цій процедурі антиоксидантні властивості. Вони також допомагають зберегти колаген, природний у вашому волоссі, який бере участь у відновленні волокна. Корінь імбиру сприяє мікроциркуляції в шкірі голови, завдяки чому всі поживні речовини надходять до цибулини. Цей склад сприяє бездоганному живленню волосся, не обтяжуючи його.

Відновлююча маска Kérastase є одночасно живильним продуктом і засобом для розплутування волосся. Дійсно, завдяки такій цілеспрямованій дії волокно розгладжується і відновлюється, що значно полегшує укладку. Закріплене таким чином волосся менше ймовірно поламається.
Якщо ви хочете допомогти закріпити своє волосся та зміцнити його надовго, зверніться до інших продуктів із серії Kérastase Genesis. Цей діапазон засобів для лікування допомагає зменшити випадання волосся на 84% і покращити його стійкість у періоди ламкості, гормональних чи емоційних збоїв.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?