Всі категорії
Додати товар

Маска для інтенсивного відновлення волосся amika the kure intense bond repair mask

441 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

630 грн
Опис

100 мл, вартість на офіційному сайті 24 долари (приблизно 950 грн)

насичена, ультразволожувальна, відновлювальна маска для волосся, яка, як клінічно доведено, вже після одного застосування неабияк зменшує ламкість і запобігає пошкодженню в майбутньому.

для кого це
Створено спеціально для власниць густого та жорсткого волосся.

чому це особливе

Насичена технологією Bond Curement, манго + олія ши, олія огірочника + обліпиха, це ультрабаштунке, розкішний засіб перетворює сухе та пошкоджене волосся.

Доказом є наші заяви: клінічно доведено, що після одного застосування волосся стає в 3,2 рази сильнішим, увосьмеро кондиційнішим і на 69% менше ламкості.
Відновлює + зміцнює: ця відновлювальна маска, створена з використанням технології Bond Curement, зменшує ламкість, запобігає пошкодженню та зміцнює пасма.
глибоко зволожує: ця ультракремова маска для волосся, наповнена олією манго, олією ши та олією огірочника, неабияк зволожує сухе, ламке волосся.

ключові інгредієнти
Технологія Bond Cure: інноваційний комплекс, що впливає на водне зв'язку у волоссі, які найбільш схильні до ламкості через стресові чинники довкілля, тепла, хімічної обробки тощо.
Обліпиха: один із найпотужніших натуральних інгредієнтів на планеті. Цей «суперфрукт» є одним із небагатьох відомих рослинних джерел жирних кислот омега-7, які зазвичай містяться в риб'ячому жирі. також багатий на вітамін С + А і містить антиоксиданти, що робить його ідеальним інгредієнтом Святого Грааля для волосся і шкіри голови.
Олія огірочника: витягне з насіння зірочки, містить найбільшу кількість незамінних жирних кислот омега-6.
олія ши: багата на вітаміни, мінерали та жирні кислоти.
Олія манго: багата на омега-кислотами та вітаміни А, С + Е.
*Цей продукт не містить інгредієнтів, які безпосередньо сприяють глютену. Якщо у вас алергія або підвищена чутливість, проконсультуйтеся з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари