Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся відновлююча tigi catwalk oatmeal & honey nourishing mask

680 грн
Опис

Маска для волосся відновлююча tigi catwalk oatmeal & honey nourishing mask Волосся потребує постійного ретельного догляду, адже доглянуте волосся - це головна візитна картка справжньої жінки.

Живильна та відновлювальна маска Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Mask швидко поверне вашим локонам красивий здоровий блиск, відновить структуру, наситить кожен волосок необхідними вітамінами, щоби ви знову стали володаркою чудовою зачіски.

Ця маска багата на вітамін Е, який дуже сприятливо діє на корені волосся, зміцнюючи їх, піклуючись про їх стан і зволожує шкіру голови, запобігаючи її лущенню і сухості.

Маска забезпечує дбайливий догляд за вашими локонами, вівсянка і мед, які входять до складу засобу, давно були відомі нашим прабабусям завдяки своїм дивовижним живильними властивостями.

Ці натуральні компоненти допоможуть повернути волоссю здоров'я, шовковистість і м'яка якість. Натуральний склад засобу робить його придатним для будь-якого типу волосся.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість маски на корені волосся і розподілити по всій довжині, через 1-3 хвилини змити. Підходить для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 200мл
Продавець
okhairshop
okhairshop
Супер-продавець
Ковель
74% виконаних замовлень
Була