Всі категорії
Додати товар

Скраб-пілінг для шкіри голови moday hair scrub detox & cleanse

245 грн
Опис

Скраб-пілінг для шкіри голови MODAY HAIR SCRUB Detox & Cleanse на основі чорного бамбукового органічного вугілля та діатомової землі 220 мл

Скраб-пілінг на основі органічного бамбукового вугілля та діатомової землі направлений на ретельне очищення шкіри голови від тяжких металів, проводить детоксикацію, а також покращує дренажні функції .

Засіб, завдяки Diatomaceous Earth, насичений мінералами та кремнієвими сполуками, що дозволяють ефективно очищати від забруднень та шкірного жиру, а також допомогає підготувати шкіру голови до впливу корисних інгредієнтів у шампуні та інших засобах для догляду за волоссям.

- інтенсивно покращує кровообіг
- дає глибоке очищення пор та усунення силіконів, які можуть накопичуватись в волоссі
- мінімізація лупи та запалень
- детоксикація

Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота, яка має властивості ексфоліації та антибактеріальні властивості. Її присутність у скрабі допомагає зменшити запалення, попереджає появу комедонів, а також знімає зайвий жир з шкіри голови. В результаті, шкіра голови стає чистою, свіжою та здоровою.

Алантоїн - покращує здатність шкіри до зберігання вологи, додає шкірі еластичності та здорового вигляду.

Каолін - це натуральний мінерал, який має властивості очищення та поглинання забруднень та надлишкового жиру. Він забезпечує м'яку та дбайливу ексфоліацію, не пересушуючи шкіру голови.

Всі інгредієнти підібрані таким чином, щоб створити ефективний та дбайливий скраб-пілінг для шкіри голови, який забезпечує максимальне очищення та здоров'я вашої шкіри голови.

🌺Відправка з оптового складу
🌺Відправка Укр поштою та новою поштою
🌺 Безпечна оплата
🌺 Накладний платіж по передплаті 150 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари