Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся глибоко зволожуюча images moisturize smooth no steam hair mask, 500 г

190 грн
Опис

Маска для комплексного догляду за пошкодженим, фарбованими і сухими локонами відрізняється ніжною консистенцією, яка добре наноситься і легко змивається водою. Зволожуючу маску можна використовувати щодня, а також після процедур, які травмують локони — завивки або фарбування.

Містить у своєму складі амінокислоти — ці органічні сполуки є компонентами білків і нормалізують вироблення кератину. Саме цей білок запобігає випаданню волосся і сприяє їх швидкому зростанню. При регулярному застосуванні волосся стануть слухняними, гладкими і краще піддаватися укладанні. Маска зволожує не тільки сухі пасма, але і живить клітини шкіри голови живлющою вологою.

Продукт обволікає волосся, розгладжує лусочки і покращує загальний стан. Поживні речовини, проникаючи в цибулину, відновлюють її здоров'я.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску після миття голови на вологі волосся, залиште на 2-5 хвилин, змийте теплою водою. Для кращого ефекту один раз в тиждень рекомендується залишати маску на волосся на півгодини, обернувши голову гарячим рушником або надівши термошапочку.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?