Всі категорії
Додати товар

Лікувальна маска для волосся kose je l'aime ip thalasso repair rich moist 230 г.

1250 грн
Опис

Лікувальна маска для волосся Kose Je l'aime iP Thalasso Repair Rich Moist 230 г.
Маска для пошкодженого волосся з квітковим ароматом, швидко відновлює та наповнює волосся, створюючи захисну оболонку на кожному волоссі, пригладжує кутикули до самих кінчиків.

Маска призначена для сухого, ослабленого, пошкодженого фарбуванням волосся.
Повертає й утримує вологу, сприяє набуттю здорового, природного і блискучого вигляду, втраченого волоссям.

Активні інгредієнти

18 видів амінокислот, есенція морських водоростей, новий вид гіалуронової кислоти.

18 видів амінокислот, які живлять і захищають волосся.
Містить колаген iP, який проникає у волосся і зміцнює його зсередини. Це особливий пептид колагену, малого розміру, який найкращим чином проникає в глибину волосся.
Зволожуюча косметична сироватка з особливими видами натуральних морських (Thalasso) скваланів, олій та екстрактів листя, робить вигляд і стан волосся природнішим і здоровішим.
У складі протеоглікан, що зміцнює і поліпшує структуру волосся.

Композиція аромату - цитрусові та білі квіти.

Спосіб застосування
Після миття шампунем злийте воду з волосся, відіжміть волося від зайвої вологи, нанесіть необхідну кількість на все волосся, залиште на 3хв., а потім ретельно промийте.

Склад: вода, диметикон, ПГ, цетеариловий спирт, ізопропілміристат, бегеніловий спирт, бегентримоніум хлорид, гідрогенізована кокосова олія, гліцерилстеарат, гліцерин, PCA-Na, аспарагінова кислота, ацетилглутамін, ацетилглутамінова кислота, ацетилгідроксипролін, аланін・аргінін, ізостеароілгідролізований колаген AMPD, ізолейцин, гліцин, глутамінова кислота, цитрулін, серин, токоферол, треонін, валін, гістидин, екстракт фукуса, фенілаланін, пролін, екстракт Макомба, лізин HCl, водорозчинний протеоглікан, BG, ЕДТА-2Na・PCA・PEG-40 гідрогенізована рицинова олія・ПЕГ-9 диметикон・Амодиметикон・Ізопропанол・Етанол・Цитрат натрію・Холестерин・Дикокодимонію хлорид・Дилауроілглутамат лізину Na・Сквалан・Стеартримонію хлорид・Цетететет-20・Гидродитоване пальмове масло, гідрогенізований поліізобутен, натрій лактат, феноксіетанол, метилпарабен, ароматизатор, карамель, зелений 201

Виробник: Японія
Вміст: 230 г

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?