Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся з медом інтенсивна daeng gi meo ri honey intensive hair mask з медом 150 мл

399 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask: інтенсивний догляд за волоссям

Південнокорейський б'юті-бренд Daeng Gi Meo Ri розробив лінію косметики для волосся Honey з натуральним бджолиним маточним молочком, призначену для догляду за ослабленими локонами. Інтенсивна медова маска, у складі якої - ферментовані екстракти цілющих трав, працює над зволоженням і відновленням пошкоджених пасом. Вона зміцнює кутикулу, ослаблену фарбуванням, термоукладкою, хімічною завивкою.

Формула, яка працює

У кожного компонента інтенсивної медової маски Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask - своє завдання:

Бджолине маточне молочко. Містить білки (альбуміни і глобуліни), за структурою близькі до білків сироватки крові людини. Багате джерело вітамінів (А, групи В, С, Е, РР), вільних жирних кислот, воно живить волосся від коренів до кінчиків, підвищує їхню стійкість до стресів до негативних факторів зовнішнього середовища.
Гідролізований шовк. Робить пасма слухняними, пригладжує кератинові лусочки стрижнів, усуває електростатичний ефект, наповнюючи їх мерехтливим блиском і об'ємом.
Олія авокадо. Стимулює ріст волосяних фолікул, відновлює пошкоджені ділянки, отримані від агресивного впливу фарб і окислювачів. Благотворно впливає на шкіру голови, усуваючи лупу, сухість, лущення.
Олія насіння соняшнику. Створює навколо кожного локона захисний шар, що перешкоджає негативному впливу на них ультрафіолетового випромінювання (запобігає вигорянню природного пігменту).
Лактобактерії. Діють на клітини шкіри голови, сповільнюючи процеси старіння. Нормалізують кислотно-лужний баланс епідермісу.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
vasyl...
vasylyna.potareiko
Супер-продавець
Куликів
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари