Всі категорії
Додати товар

Зміцнювальна маска для волосся fable & mane holiroots hair mask

330 грн

розпродаж до 11 Травень

231 грн
Опис

50 мл

Відновіть і пожвавте пошкоджене волосся за допомогою вишуканої суміші олії манго, банана та кокосового крему. Ця високоефективна маска для волосся — поживний засіб для всіх типів волосся, що відновлює зволоження, надає блиску та приборкує кучеряве волосся. Його казкова кремова текстура обволікає і зволожує кожну пасмо, а запах чудового м'якого збитого десерту перенесе вас у божественні тропіки Індії. Отримайте подвійне зволоження! Спробуйте мультимаску з охолоджувальною брудовою маскою SahaScalpTM для лікування і зволоження шкіри голови, а маску для волосся HoliRootsTM зволожує сухі кінчики.

Ключові переваги:

Відновлює сухе та пошкоджене волосся
Повертає блискучий блиск і м'якість.
Забезпечує невагоме зволоження
Підходить для всіх типів волосся
Без силікону, веганський і без жорстокості
Безпечний для фарбованого волосся.

Кокосовий крем

Наш комплекс із кокосової води + олії какао + цукрової тростини сприяє росту клітин і зберігає силу волосся, стимулюючи шкіру голови. Кокосова вода покращує кровообіг і в поєднанні з численними вітамінами, мінералами й амінокислотами зміцнює пасма та допомагає зробити ваші локони ще густішими.

Банан
Банан

Багатий на калій, магній, вітамін В6, вітамін С, які допомагають пом'якшити волосся, покращити блиск і захистити природну еластичність. Запобігає появі лупи, зволожуючи шкіру голови.

Нанесіть необхідну кількість продукту від кінчиків до коренів на вологе волосся, секція за пасмом до рівномірного нанесення.

Акуратно увітріть засіб у пасма волосся й залиште мінімум на 5 хвилин.

Добре промити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?