Всі категорії
Додати товар

Набір для захисту кольору фарбованого волосся envie chromactive color protector:...

1320 грн
Опис

(перед замовленням уточнюйте наявність)

У складі набору:
1) Шампунь для захисту кольору фарбованого волосся з екстрактом граната Envie Chromactive Color Protector Shampoo 250 мл;
2) Маска для захисту кольору фарбованого волосся з екстрактом граната Envie Chromactive Color Protector Mask 250 мл;
3) Спрей-флюїд для захисту кольору фарбованого волосся з екстрактом граната Envie Chromactive Color Fluid 250 мл.
Шампунь для збереження кольору фарбованого волосся Envie Chromactive Color Protector Shampoo ефективно й одночасно м'яко впливає на шкіру голови та волосся, запобігаючи вимиванню колірного пігменту з волосся.
Маска Envie Chromactive Color Protector Mask є важливим етапом у догляді за фарбованим волоссям. Її кислотний рівень pH сприяє закриттю кутикулярного шару волосся і в такий спосіб збереженню яскравості кольору. Також маска повертає волоссю природний блиск, глибоко живлячи та зволожуючи його.
Незмивний спрей-флюїд Envie Chromactive Color Fluid — засіб для захисту кольору волосся з кислим pH і екстрактом граната. Глибоко відновлює структуру волосяного стрижня, стабілізує колір пофарбованих локонів, надає їм шовковистості, м'якості та додаткового об'єму.
Особливості засобів:
- використання ліпосомальної технології під час виробництва шампуню та маски продовжує стійкість кольору фарбованого волосся;
— компонент хромазон і екстракт граната в складі засобів сприяють відновленню пружності та еластичності локонів, залишаючи їх гладкими та шовковистими.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?