Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна маска філер-догляд white truffle previa 150мл

614 грн
Опис

Previa WHITE TRUFFLE Інтенсивна маска філер-догляд
З органічним білим трюфелем

Реструктурувальний філер догляд для пошкодженого та ламкого волосся. Діє глибоко з інтенсивним противіковим заповнювальним ефектом для регенерації, здоров'я та зміцнення волосся.

МІСТИТЬ:
- Органічний білий трюфель із регіону Альба (Італія) заповнювальний ефект антиейдж філера-догляду для ламкого волосся гарантований фітокомплексом біозрідженого білого трюфеля, рідкісного та цінного гриба, який можна знайти, головно, на півночі італії. активні речовини з чітко окресленими противічними, енерджайзінгом і відновлювальними властивостями. багатий на вітаміни в, стимулює регенерацію протеїнів у структурі волосся, збільшує еластичність. проникає глибоко та має заповнювальний ефект для помітно м'якого, відновленого та блискучого волосся.
- Екстракт органічного женьшеню — противікова, енерджайзінг і ревіталізувальна дія. Завдяки стимулювальним властивостям волосся відновлене від коренів до кінчиків.
- Гідралізований колаген — ключовий протеїн із тонізувальними, зволожувальними та відновлювальними властивостями.
- Гідралізований кератин — має миттєву зміцнювальну та реструктурувальну дію. зволожує волосся, збільшує щільність, об'єм, покращує розчісування, надає м'якість і блиск.

НІТКИ АРОМАТУ: свіжі нотки зелені з квітковою основою та деревним шлейфом

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 150мл