Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна маска філер-догляд white truffle previa 60мл

314 грн
Опис

Previa WHITE TRUFFLE Інтенсивна маска філер-догляд
З органічним білим трюфелем

Реструктурувальний філер-догляд для пошкодженого та ламкого волосся. Діє глибоко з інтенсивним противіковим заповнювальним ефектом для регенерації, здоров'я та зміцнення волосся.

МІСТИТЬ:
- Органічний білий трюфель із регіону Альба (Італія).
Заповнювальний ефект anti-age філер-догляду для ламкого волосся гарантований фітокомплексом біозріженого білого трюфеля, рідкісного та цінного гриба, який можна знайти, головно, на півночі Італії. Активні речовини з чітко окресленими противічними, енерджайзінговими властивостями. Багатий на вітамін В, стимулює регенерацію протеїнів у структурі волосся, збільшує еластичність, глибоко проникає й має заповнювальні ефекти для помітно м'яких, відновлених і блискучого волосся.
- Екстракт органічного женьшеню — противіковий, енерджайзінг і ревіталізувальний дія. Завдяки стимулювальним властивостям волосся відновлює від коренів до кінчиків.
- Гідролізований колаген — ключовий протеїн із тонізувальними, зволожувальними та відновлювальними властивостями.
- Гідролізований кератин — миттєве зміцнювальна і реструктурувальний дія. Зволожує волосся, збільшує щільність, об'єм, покращує розчісування, надає м'якість і блиск.

НІТКИ АРОМАТУ: свіжі нотки зелені з квітковою основою та деревним шлейфом.

Застосування

Нанесіть на вимите, висушене рушником волосся. Залиште на 3-5 хвилин. Для кращого проникнення продукту в структуру волосся розподіліть рівномірно за допомогою гребеня із широкими зубцями. Для дуже пошкодженого волосся рекомендується збільшити час витримки. Після закінчення часу витримки змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 60мл
Об'єм:
60 мл