Всі категорії
Додати товар

Amethyste hydrate маска для сухого й ослабленого волосся 1000 ml

980 грн
Опис

Amethyste Hydrate Velvet Mask глибоко проникає структуру волосся, ефективно живлячи та зволожуючи його. Ваші локони стануть оксамитовими та сяйливими від коренів до кінчиків. Вони набудуть особливого блиску, м'якості, припинять плутатися й електризуватися.

Спосіб застосування маски:

Вимийте голову шампунем, трохи промокніть воду, нанесіть маску на всій довжині волосся й розчешіть. Залиште маску діяти впродовж 2-3 хвилин, а потім прополощіть водою.

Забудьте про сухе та ламке волосся! Живильна маска Amethyste HYDRATE формує на поверхні вашого волосся спеціальний захисний шар, який перешкоджає згубному впливу агресивних зовнішніх чинників, надаючи пошкодженим і ослабленим фарбуванням і сушінням локонам здорового вигляду.

Макса інтенсивної дії ідеально підходить для волосся будь-якого типу. Вона глибоко живить і зволожує всі типи без винятків. Кашемір, який входить до складу засобу, надійно захищає ваше волосся: молекули цього чарівного компонента мають унікальні ущільнювальні властивості, вміють поглинати та використовувати молекули води, у такий спосіб підтримуючи всередині волосся правильний водний баланс. Крім того, маска збагачена гліцерином і пантенолом, які також виявляється зміцнювальною та зволожувальною дією, глибоко проникають у структуру волосся, балансуючи рівень вологи. З маскою Amethyste Hydrate Velvet Mask вашим волоссю не загрожує зневоднення, а їхній блиск вас просто здивує!

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
Об'єм:
1 л