Всі категорії
Додати товар

Маска rated green hibiscus/ avocado/ real mary/ rosemary/ tamanu 200ml

849 грн
Опис

1. Зволожуюча маска з соком гібіскусу та медом Rated Green Cold Brew Hibiscus Moisturizing Scalp Pack 200ml (рожева упаковка). Має легку текстуру, ідеально зволожує суху шкіру голови і в той же час пом'якшує волосся. Маска забезпечує живильну дію шкірі голови важливими елементами і надає вашому волоссю солодкий квітковий аромат гібіскусу.

2. Живильна маска з маслом авокадо Rated Green Avocado Nourishing Scalp Pack 200ml (зелена упаковка). Один с бестселерів бренда! Подаруйте шкірі голови та волоссю неповторний комфорт свіжості та чистоти завдяки розкішній SPA-терапії. Маска містить органічне авокадо холодного віджиму, сертифіковане Eco-cert, і ретельно відібрані інгредієнти рослинного походження. Додавання банана робить шкіру голови і волосся глибоко зволоженими, м'якими і блискучими.

3. Очищуюча маска для шкіри голови з морською сіллю Rated Green Real Mary Cold Brew Rosemary Purifying Scalp Scaler 200мл (білого кольору). Маска має скрабуючі властивості, мяко очищує, допомагаючи видаляти забруднення, накопичення шкірного себуму та лущення. Перешкоджає утворенню лупи, заспокоює свербіж, відновлює баланс шкіри, забезпечує відчуття ​​свіжості та комфорту.

4. Балансуюча маска з органічним сіком розмарину і деревним вугіллям Rated Green Rosemary Balancing Scalp Pack 200мл (чорного кольору). Нормалізує надмірну жирність, дарує відчуття легкості та свіжості волоссю. Насичений корисними елементами склад ніжно очищає шкіру голови і відновлює баланс шкіри, стимулюючи ріст волосся, перешкоджаючи випаданню і залишаючи приємний м'ятний аромат.

5. Заспокійлива маска з олією таману Rated Green Cold Press Tamanu Soothing Scalp Pack 200 мл ретельно підібраними рослинними інгрідієнтами та чорною смородиною живить та заспокоює проблемну шкіру голови, дарує відчуття легкості та свіжості, а волосся стає м'яким і блискучим. Живлення та справжня ароматерапія для Вашого волосся.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ?
Після миття голови нанесіть засіб на вологу шкіру голови та волосся. Зробіть легкий масаж і залиште на 5 хвилин. Потім змийте великою кількістю теплої води. Завдяки кондиціонуючим властивостям маски не потребує додаткового використання кондиціонеру, призначений для щоденного використання.

Країна-виробник: Південна Корея.
Об'єм 200 мл.
Стан-новий, гарні терміни до 2026 року, на носику захисна фольга.

В наявності є й інший асортимент Rated Green, дивіться інші мої оголошення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?