Всі категорії
Додати товар

Mr.scrubber curly сare крем для кучерявого волосся

229 грн
Опис

Незмивний крем для кучерявого волосся Curly Care від українського бренду Mr.Scrubber містить у складі комплекс амінокислот та екстракти рослин, які глибоко зволожують та роблять пасма м'якими, повертають яскравий блиск, мінімізують пухнастість. Засіб зупиняє надмірне випаровування вологи, робить локони сяючими та слухняними, допомагає сформувати привабливі пружні завитки.

У складі містяться екстракти:
Кокос - забезпечує зволоження, мінімізує сухість, запобігає обламуванню волосків, повертає локонам яскравий блиск;
Звіробій - регулює роботу сальних залоз, довше зберігає свіжість локонів;
Артишок - розгладжує волосяні лусочки, зміцнює волоски від коренів до кінчиків, робить їх м'якшими;
Малина - тонізує і насичує шкірний покрив, зміцнює фолікули, захищає пасма від негативного впливу ультрафіолетових променів;
Ромашка - має заспокійливу дію, зупиняє утворення лупи, живить вітамінами А, С і В, робить шевелюру слухняною та пружною;
Комплекс амінокислот Prodew 500 - гарантує зволоження пасм, зупиняє обламивання, зміцнює, допомагає створити гарні та пружні завитки.
Інструкція: Трохи крему нанести на долоні, ретельно розгубить, потім рівномірно розподілити на чисте вологе волосся по всій довжині. Для кращого розподілу розчешіть гребінцем. Висушити і зробити укладання будь-яким зручним способом. Для максимального ефекту рекомендуємо використовувати комплекс засобів серії Curly Care.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип волосся:
Особливості:
Категорія:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?