Всі категорії
Додати товар

Порошок амли - натуральна маска-кондиціонер для волосся, 75 г

120 грн
Опис

Застосування Амли в косметиці: омолоджуючі і вітамінні маски для обличчя; протизапальні маски для жирної і проблемної шкіри з акне; маски для пружності і тонусу обличчя, декольте; обгортання для пружності тіла. І в першу чергу для волосся! Стимулює волосяні фолікули і впливає на корені волосся, тим самим сприяючи зростанню волосся і зупиняючи процес їх випадання. Запобігає передчасне посивіння волосся і утворення лупи. Діє як натуральний кондиціонер для волосся. Аюрведичний порошок Амла – універсальний засіб для краси. Натуральний трав'яний порошок, що отримується з плодів Індійського аґрусу. • Плоди містять велику кількість вітаміну С. • Натуральний антиоксидант. • Зміцнює коріння волосся, тим самим перешкоджаючи їх випадання. • Усуває сивину, відновлюючи природний колір волосся. • Запобігає появі лупи. Маска для обличчя і тіла, приготовлена з амли, містить всі необхідні для шкіри вітаміни, мінерали і мікроелементи. Є антиоксидантом і тоніком. М'яко очищає тканини, знімає ороговілий шар шкіри, виводить шлаки і токсини. Посилює мікроциркуляцію крові. Регулярні маски з Амлой (амалакі, авалаки, індійський агрус) роблять шкіру молодою, здоровою і надають їй красивий, природний колір. Відвар Амли для догляду за шкірою обличчя. Для сохранения кожи лица и области декольте в молодом и цветущем виде рекомендуется умываться по утрам отваром Амлы . Для этого взять 1 ч.л. порошка, залить 0,5 литра воды и варить 5 минут. Остудить, поставить на всю ночь в холодильник. Этот отвар очищает лицо, улучшает внешний вид кожи, предотвращает кожные заболевания, освежает и тонизирует.

Для укрепления волос
Для ухода за волосами можно приготовить отвар Амлы для втирания в кожу головы или ополаскивания волос после мытья. Отвар можно хранить 4 дня в холодильнике, при изменении запаха — прекратить использование.
Для волосся його можна застосовувати як звичайну маску, розвести 4-5 столових ложок порошку теплою водою, нанести на волосся і потримати 40 хвилин. Це не тільки лікувальний засіб, але і відмінний кондиціонер. Застереження: світловолосим дівчатам краще не перестаратися, оскільки при активному застосуванні амли колір волосся може змінитися.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари