Всі категорії
Додати товар

Протеїнова маска для лікування та розгладження волосся cp-1 premium hair treatment, 250 мл.

395 грн
Опис

Код 656

Протеїнова маска для волосся є цілою системою лікування та розгладжування волосся.

Підходить як для салонного, так і домашнього використання.

Має не тільки миттєвий видимий ефект, але також змінює структуру волосся зсередини.

Маска спеціально розроблена для пошкодженого, сухого, часто фарбованого волосся, а також пошкодженого хімічною завивкою. Після її використання волосся не тільки зовні стає більш здоровим, гладким і слухняним, але і змінює свою структуру на клітинному рівні, це підтверджують численні наукові тести.

Низькомолекулярні білки та комплекс із 17 амінокислот у складі поглинають зовнішні подразники, збалансовано живлять волосся.

Рослинні олії (арганова олія, олія камелії, олії солодкого мигдалю, кокосова олія, олія волоського горіха, олія соняшника) роблять волосся гладким і сяючим.

Кераміди відмінно зволожують волосся, роблять його еластичним.

Маска зберігає блиск на волоссі протягом 12 годин, запобігає пошкодженню кутикули волосся феном, захищає волосся від агресивних зовнішніх факторів та впливу сонячних променів.

Після миття шампунем підсушіть волосся рушником, потім нанесіть засіб, рівномірно розподіляючи його по всій довжині волосся, можливо використовувати при цьому гребінець, через 5-10 хвилин ретельно змийте маску теплою водою. Чим більше пошкоджено волосся, тим більше часу витримки.

Об'єм 250 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?