Всі категорії
Додати товар

Протеїнова маска для волосся esthetic house cp-1 premium hair treatment ceramide...

32 грн
Опис

Протеїнова маска для волосся Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment Ceramide Treatment Protein Repair System є засобом преміум-класу для лікування, оздоровлення та відновлення сухого й пошкодженого волосся, яке піддалося фарбуванню, хімічній завивці, термічній обробці та впливу агресивних чинників зовнішнього середовища (сонячних променів, вітру, різкій зміні температур тощо).
Маска впливає на волосся на клітинному рівні, відновлюючи його структуру і зміцнюючи волосяну цибулину, усуває сухість і ламкість, огортає волосся зволожувальною захисною плівкою, захищаючи тим самим його від агресивного впливу чинників зовнішнього середовища і втрати вологи.
За регулярного використання маски волосся стає здоровим, гладким і доглянутим.

Основними діючими компонентами маски є:

Комплекс із 17 амінокислот, який інтенсивно живить волосся і захищає його від агресивного впливу чинників довкілля.

Рослинні протеїни сприяють відновленню структури волосся, живлять волосся і волосяну цибулину, формують утворення кератину і надають лікувальну дію в разі випадіння волосся і лупи.

Рослинні олії (ши, жожоба, аргани, камелії, солодкого мигдалю, кокоса, соняшнику) зміцнюють і відновлюють структуру волосся, інтенсивно живлять, зволожують його від коренів до самих кінчиків, усувають сухість і ламкість, захищають від негативного впливу факторів зовнішнього середовища.

Екстракт солодки має м'яку очищувальну дію, бореться з сухістю шкіри голови, усуває лупу і випадання волосся, а також відновлює його структуру.

Протеїни шовку ефективно відновлюють і вирівнюють структуру волосся, усувають лупу, живлять і зволожують волосся, роблять його живішим, здоровішим і блискучішим, а також надійно захищають волосся від ламкості та посічених кінчиків.

Гідролізований колаген має зволожувальні та живильні властивості.

Кераміди зміцнюють, відновлюють і зволожують волосся зсередини, запобігають ламкості, захищають від негативного впливу навколишнього середовища.

Кератин надає волоссю пружності, еластичності, блиску, розкриває кутикулу для надходження поживних речовин і покращує структуру волосся.

Протеїнова маска для волосся Esthetic House підходить для всіх типів волосся.

Спосіб застосування: Вимийте волосся шампунем і підсушіть його рушником, потім рівномірно нанесіть засіб по всій довжині волосся (для зручності можете скористатися гребінцем), через 5-10 хвилин ретельно змийте маску теплою водою.

Для досягнення найбільшого результату, волосся можна загорнути в рушник або надіти поліетиленову шапочку.
У разі сильного пошкодження волосся час витримки можна збільшити.

Об'єм: 12,5 мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой