Всі категорії
Додати товар

Masil 8 seconds salon liquid hair mask експрес маска для об'єму волосся

24 грн
Опис

Masil 8 Seconds Salon Liquid Hair Mask Експрес-маска для об'єму волосся в короткі терміни відновлює структуру волосся, зміцнює і повертає здоровий блиск і сяйво. Надає прикореневого об'єму, робить локони більш гладкими і слухняними, бореться із зайвою жирністю шкіри голови.

Засіб дбайливо піклується про тонке, ослаблене, мляве волосся, активно живить і відновлює пошкоджені ділянки. Поповнює нестачу вологи, запобігає посіченню пасом, утворює захисний шар, що оберігає локони від негативного впливу засобів для укладки, фена і проточної води.
Активні компоненти:
- Гідролізований колаген - зміцнює і запобігає ламкості, підвищує щільність і еластичність волосся. Відновлює гідроліпідний баланс, створює невидимий шар для термозахисту.
- Олія та екстракт камелії - пом'якшує і відновлює, усуває сухість і ламкість, "запаює" посічені кінчики.
- Протеїни шовку - мають особливі властивості проникати всередину волосини, пом'якшуючи і відновлюючи її структуру. Усувають пухнастість, повертають життєву силу й енергію ослабленим локонам.
- Саліцилова кислота - виконує відлущувальну функцію і сприяє швидкому загоєнню запалень, нормалізує вироблення шкірного себума. Глибоко проникає в пори і розчиняє сальні пробки, бореться з бактеріями і грибками, чинить себорегулювальну дію.

саше 8мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?